Φωτοβολταικα Ecofriendly

facebooklinkedin2youtube

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ)

 

aytonoma1 resize

Αιολική ονομάζεται η ενέργεια που παράγεται από την εκμετάλλευση του πνέοντος ανέμου. Είναι μια πηγή ενέργειας ήπια, διότι δεν εκπέμπει και δεν προκαλεί ρύπους. Η σημερινή τεχνολογία για την εκμετάλλευση της αιολικής ενέργειας βασίζεται σε ανεμογεννήτριες οριζοντίου άξονα 2 ή 3 πτερυγίων με αποδιδόμενη ηλεκτρική ισχύ 200 – 400 KW.

 

  

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες μελέτες, υπαγωγή στον αναπτυξιακό νόμο και αδειοδότηση των αιολικών πάρκων, καθώς και την υλοποίηση της κατασκευής αυτών, παραδομένα σε πλήρη λειτουργία. 

Ενδιαφέρον για τον καταναλωτή παρουσιάζουν οι μικρές ανεμογεννήτριες με ύψος ιστού 10-12 μέτρα και διάμετρο πτερυγίων περί τα 6 μέτρα για κατοικίες και περί τα 10 μέτρα σε αγροικίες, όπου αξιοποιώντας το αιολικό δυναμικό συγκεκριμένων περιοχών, είναι δυνατόν η ανεμογεννήτρια να παράγει ετησίως περί τις 4000 KWh, (θεωρώντας εγκατεστημένο σύστημα 5 KW και ταχύτητα ανέμου 4,5 m/sec), δηλαδή όση είναι η μέση κατανάλωση ενός νοικοκυριού. 

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει στις παραπάνω περιπτώσεις τις διαδικασίες αδειοδότησης, την μελέτη και εγκατάσταση μικρών ανεμογεννητριών, παραδομένες σε πλήρη λειτουργία καθώς και εγγυημένη απόδοση του συστήματος.

 

 

Scroll Up