Φωτοβολταικα Ecofriendly

facebooklinkedin2youtube

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του χρήστη με id: 144

Κατσιμίχας Σωτήριος (Λουτράκι 10KW σε ταράτσα, Λεύκτρα Βοιωτίας 8KW σε στέγη) :

Η Ecofriendly Solutions είναι πολύ οργανωμένη εταιρεία με γνώση του αντικειμένου λύνοντας όλες τις απορίες μου, ενώ η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση όχι μόνο αρχικά για την διαδικασία με την ΔΕΗ αλλά και στην εγκατάσταση του Φ/Β στην ταράτσα οικίας μου στο Λουτράκι. Για τους παραπάνω λόγους τους χρησιμοποίησα και στην τοποθέτηση Φ/Β συστήματος στο πατρικό μου στα Λεύκτρα Βοιωτίας.

Δημητρίου Αναστάσιος (Ν. Ερυθραία 5KW σε στέγη) :

Οι μηχανικοί της εταιρείας με ενημέρωσαν πλήρως για το Φ/Β σύστημα που πρότειναν για την στέγη της οικίας μου και διεκπεραίωσαν άμεσα χωρίς την δική μου ενασχόληση τις διαδικασίες με την ΔΕΗ. Το συνεργείο της εταιρείας εκτέλεσε γρήγορα και χωρίς προβλήματα τη εγκατάσταση. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Παπαρίζος Γεώργιος (Αγ. Ανάργυροι 9,5 KW σε ταράτσα) :

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι υπεύθυνοι της εταιρείας έφεραν σε πέρας τις διαδικασίες με την ΔΕΗ, ενώ εντός τεσσάρων ημερών είχαν ολοκληρώσει την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας ειδικά αγγύρια για την στήριξη των βάσεων των Φ/Β πλαισίων ώστε να μην τραυματίσουν την μόνωση της ταράτσας μου. Είναι πολύ οργανωμένοι, με βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Τσίγκρης Θωμάς (Κινέττα 10 KW σε ταράτσα) :

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εταιρεία Ecofriendly Solutions γιατί εκτός της ταχείας ανταπόκρισης και άψογης εκτέλεσης των εργασιών σε σύντομο χρονικό διάστημα που συμπεριλαμβάνει τις διαδικασίες της αίτησης στην ΔΕΗ, με βοήθησαν και στις επιπλέον εργασίες που απαιτούνταν για την μεταφορά των υφισταμένων μετρητών του κτιρίου και την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Δερμιτζάκης Γεώργιος (10 KW, Σκάλα Ωρωπού, σε ταράτσα) :

Οι μηχανικοί της εταιρείας Ecofriendly Solutions διαθέτουν όλη την απαιτούμενη γνώση σχετικά με τα φωτοβολταϊκά συστήματα και είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν τις διαδικασίες και την εγκατάσταση άμεσα. Τους συνιστώ χωρίς καμία επιφύλαξη.

Ρηγάτος Χαρίτων (9 KW, Αιγάλεω, σε ταράτσα) :

Η εταιρεία εκτέλεσε άμεσα, από την αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ έως και την ενεργοποίηση του συστήματος, όλες τις υποχρεώσεις της, και μάλιστα πολύ οικονομικά.

Αθανασέκος Χρήστος (8 KW, Κάτω Τιθορέα, Φθιώτιδα, σε ταράτσα) :

Άμεσα και ταυτόχρονα τεχνικά σωστά, η εταιρεία ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του Φ/Β συστήματος και αναλαμβάνοντας την συντήρησή του, παρακολουθεί την απόδοσή του μέσω τηλεμετρίας καθημερινώς ώστε οποιαδήποτε αστοχία λόγω εξωτερικών συνθηκών, να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατό.

Scroll Up